M D W D V Z Z

Beste ouders,

Vele ouders komen hun kinderen halen, maar ook oma’s en opa’s, tantes en nonkels, vrienden....

Om de veiligheid van uw kinderen te garanderen vragen wij u via onderstaand briefje schriftelijk de namen door te geven van de mensen die uw kinderen mogen komen afhalen.

Wij vragen aan alle ouders om dit document in te vullen en terug te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of af te geven aan de juffen of directie. Wij danken u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Ingrid Herteleer

Directie

Sint-Vincentiusschool

Ouder(s) van:                                                                              klas :

geven de toelating aan volgende personen om hun kind(eren) te komen afhalen in de

Sint-Vincentiusschool:

Naam en voornaam Telefoonnummer

Wij melden het trieste nieuws dat onze Voorzitter E.H. Flor Paeps gisterennamiddag, op Allerzielen 2 november 2014,  overleden is.

Tot het einde van zijn dagen zette hij zich in voor onze school en voor nog enkele andere scholen uit het Ukkelse.  Hij is, sinds de stichting van de vzw Parochiescholen, Sint-Jozef en Sint-Vincentius,  27  jaar Voorzitter geweest en dat deed hij steeds met de meeste toewijding en zorg.

Wij houden aan hem een warme herinnering over en zullen zijn bezoeken hier aan onze school en de vriendelijke woorden die hij steeds voor elk van onze leerkrachten overhad, erg misse

De begrafenis zal plaatsvinden in de Sint-Jobkerk te Ukkel op vrijdag 7 november om 11u00.

De Inrichtende Macht : Christel Housaerts, Frederic Convent, Marcel Gevers

Het Team